Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Nyaralási fotókönyv

Felejthetetlen élményekkel gazdagodunk a nyaralásokon és a kirándulásokon, amelyekre olyan jó visszaemlékezni. Élje újra a romantikus városlátogatást vagy a családi pihenést nyaralási fotókönyv segítségével. Egy könyv, mely segít emlékezni, felidézni a felhőtlen mosolyokat, a vidám pillanatokat és a kalandos felfedezéseket.

Bárhol is járt a világban, a nyaralás emlékei örökre Önnel maradnak a CEWE FOTÓKÖNYV által.

Megszerkesztem

Mutassa meg stílusosan fotókönyvben, a nyaralás legkedvesebb pillanatait.

Most készít először fotókönyvet? Ne aggódjon, a CEWE FOTÓKÖNYVEK megszerkesztése gyerekjáték. Élvezni fogja minden pillanatát! Témák szerint csoportosított sablonok is rendelkezésére állnak, melyeket kedvére alakíthat. Minden részletet személyre szabhat, így a könyv olyan egyedi és különleges lesz, mint amilyen a nyaralása volt. Íme, három tipp, melyek segítségével stílusosan mutathatja be a vakáció pillanatait.

Különleges formák és méretek

Fotókönyve méretét alakíthatja a célnak megfelelően is. Szeretné, ha mindig Önnel lenne és elférne a retiküljében? Válassza például a négyzetes vagy kompakt panoráma formátumot. Fontosak a részletek és a látvány? Az XL és XXL méretek garantáltan el fogják bűvölni.

Főszerepben a panorámafotó

Ámulatba ejtené a fotókönyvét lapozgató szeretteit? Örülne, ha a látott táj teljes egészében bemutatható lenne a könyvben? Ez esetben elő a panorámafotókkal! Válassza a matt, extra matt vagy fényes fotópapírt a síkban nyíló kötésért. Imádni fogja a végeredményt!

Videó a fotókönyvben? Wow!

Nem csalás, nem ámítás: a nyaraláson készült videókkal is színesítheti az oldalakat! Töltse fel felvételeit a CEWE Fotóvilág szoftverbe, majd kattintson a QR-kód generálásra. A kódokat bárhol elhelyezheti a könyvben. Olvassa be őket eszközével, és már indul is a vetítés!

Izgalmas utazási napló: történetek a vakáció napjairól

Gondolt már arra, hogy a nyaralás pillanatait ne csak fotózza, hanem szövegbe is foglalja az élményeket? Örökítse meg szavak formájában az átélt érzéseit, felfedezéseit és kalandjait – remek kiegészítői lehetnek a fotóknak. Egy képes utazási napló igazi kincs lesz hosszú évek, évtizedek múlva. Még a gyerekeket is megkérhetjük arra, meséljék el, írják le, mit élveztek a legjobban a nyaraláson. A szavak segítségével visszaidézhetjük a helyek hangulatát, az emberekkel való találkozásokat, az érdekes történeteket, de a helyi kultúrák lenyűgöző részleteit is. A nyaralási CEWE FOTÓKÖNYVBE belefoglalhatjuk gondolatainkat, reflexióinkat is, így az utókor számára azok is megmaradnak.

A CEWE mobilalkalmazásnak köszönhetően a vakáció napjaival párhuzamosan is elkészítheti fotókönyvét, így a frissen szerzett élményeket azonnal viheti is papírra.

Készítse el fotókönyvét mindössze 5 egyszerű lépésben...

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy professzionális megjelenésű, személyre szabott fotókönyvet hozzon létre.

1. Töltse le rendelőszoftverünket

Töltse le ingyenes, díjnyertes fotókönyvszerkesztőnket, a CEWE Fotóvilág szoftvert.

2. Töltse fel fotóit

Hívja be a szoftverbe fényképeit a számítógépéről, telefonjáról vagy a CEWE myPhotos-ból.

3. Válasszon könyvméretet és stílust

Tekintse meg teljes fotókönyvkínálatunkat, és válassza ki a tökéletes méretet.

4. Tervezés és testreszabás

Testre szabhatja az oldakat, hogy személyes jelleget adjon saját fotókönyvének.

5. Már csak át kell venni

Kinyomtatjuk fotókönyvét és egyenesen az Ön otthonához szállítjuk.

Nincs időkorlát: bármikor visszatérhet a szerkesztéshez

Fantasztikus szoftverünket, a CEWE Fotóvilág szoftvert élmény felfedezni: tele van okos funkciókkal, melyekkel játszi könnyedséggel elkészítheti saját fotókönyvét. Folyamatosan bővülő clipart-gyűjtemények, hátterek és sablonok várják. A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan, garantáltan nem fog olyan könyvvel találkozni, mint amilyen az Öné. Amit különösen kedvelni fog a szoftverben: annyi időt hagyhat a szerkesztésre, amennyit csak szeretne. Egyszerűen mentse el a projektjét, majd térjen vissza hozzá, ahogyan ideje engedi.

Szoftver letöltése

Kreatív ötletek a modern, trendi fotókönyvért

Lépjen túl a hagyományosnak mondható nyaralós képeken, próbálja inkább elkapni a pillanatokat. Merítsen ihletet ötleteinkből.

Akciódús helyzetek új nézőpontból

A medencében való csobbanástól a tengerben való búvárkodásig a legjobb nyári vakációs pillanatok zöme a vízben történik. Szerezzen be vízálló mobiltokot, merüljön ön is a vízbe óvatosan, és keresse az akciódús helyzeteket. Fejest ugrik családtagja? Szuper lehetőség, játsszon a színekkel és a formákkal, hogy izgalmas képekkel gazdagodjanak.

Fókuszáljon a részletekre

Nézzen a nevezetességeken és strandokon túlra, amikor nyaralás közben fotózik. Bárhol is jár a világban, találja meg azokat az apró részleteket, amelyek egyedivé teszik a helyet. Például a szép csempék, a színes gyümölcsök, a vibráló virágok vagy éppen a kontrasztos tájak. Egy-egy csempeminta vagy omladozó fal, remek hátter lehet a fotókönyvében.

Történetmesélés az elejétől a végéig

A nyaralás már akkor elkezdődik, amikor becsukja lakása ajtaját. Miért várna a strandolásig a fotózással? Fotózzon a repülőtéren, az úton, a szállodába tartva, dokumentálja végig a vakációt, hogy egy teljes történetet tudjon elhelyezni fotókönyvében. Öröm lesz évek múltán is emlékezni a legapróbb részletekre is!

Nyaralási napló: 3 hasznos tipp a maradandó emlékekért

  1. Már az utazás alatt jegyzetelje le frissen szerzett élményeit akár egy füzetbe, akár a CEWE mobilalkalmazásba. Tudta? A nyaralás alatt is elkezdheti szerkeszteni fotókönyvét a mobilalkalmazásban.

  2. Biztonságban a legféltettebb kincsek: a CEWE myPhotos-ba bármikor ingyenesen feltöltheti képeit, így nem kell aggódnia azon, hogy az út alatt esetlegesen tönkremegy a telefonja és elveszíti azzal együtt az emlékeit is.

  3. Az utazás során készíthet tematikus fotósorozatokat. Például, minden helyszínen készíthet magáról egy ugyanolyan beállítású képet, vagy megörökítheti az összes ételt, amit az út során megkóstolt.

Mobillal is tökéletes felvételeket készíthet

Fényképező nélkül indul nyaralni? Nem gond, amíg az okostelefonja ott lapul a zsebében. Ha azt tervezi, hogy utazása során kameraként használja mobilját, kövesse az alábbi tippeket, hogy a legtöbbet hozhassa ki a telefonja nyújtotta lehetőségekből.

Nézze át a beállítási lehetőségeket

Ismerkedjen meg telefonja kamerájának funkcióival. Tegye meg ezt még a nyaralás előtt, hogy ne maradjon le egyetlen pillanatról sem, amelyet szeretne megörökíteni. A vakutól a fotószűrőn át a HDR-funkciókig, mobilja valószínűleg sokkal többre képes, mint azt gondolná! A „pro" funkcióba lépve pedig maga állíthatja be a kívánt értékeket, mint egy fényképezőn.

Panorámafotók a kékórában

Mind az iPhone, mind az Android modellek lehetőséget kínálnak panorámafelvételek készítésére, a különleges tájak és partszakaszok pedig tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy ezt a funkciót kipróbáljuk. Ezek a képek varázslatosak lesznek egy síkban nyíló fotókönyv dupla oldalán, de akár borítóképnek is. Naplemente után a kékórában hihetetlen fotózni!

Kulcsfontosságú: vízszintes horizont

Ássa bele magát a helyi elbeszélésekbe, feledkezzen meg a jól ismert látványosságokról, és készítsen olyan fotókat, melyek segítenek a történet világába hívni otthon maradt szeretteit. Kapcsolja be a harmadoló rácsot, a fő témák a vonalak mentén, vagy a metszéspontokban legyenek. A horizont vonala jó, ha vízszintes.

Még több CEWE FOTÓKÖNYV téma...

Utazási fotókönyv

Örökítse meg életre szóló utazásainak izgalmait CEWE FOTÓKÖNYVBEN. A könyv garantáltan a baráti összejövetelek főszereplője lesz, mesélje el, mutassa meg, merre járt!