Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy virágdísz fölött különböző Négyzetes nyomat lóg a füzéren. A csipeszekkel rögzített képeken az ifjú pár fotói és a vendégek gratuláció láthatók.

Kreatív tippek

Jókívánságok esküvőre, egyedi formában

Ezzel a dekorációs ötlettel különleges és egyedi meglepetést készíthet az ifjú párnak – használja hozzá letölthető sablonjainkat

Ötvözze a párrról készült fotókat a násznép jókívánságaival. Készítsen igazán különleges ajándékot a nagy napra, egyedi fényképes kívánságfüzér formájában. Vigye magával az esküvőre, és függessze ki a helyszínen az ünneplés előtt, így az érkező vendégek a kártyákra írhatják majd kedves gondolataikat. Az üzenetkártyák mellé nyomtasson fényképeket is a párról, Natúr nyomat formájában, hogy még személyesebb legyen a dekoráció. A vendégek üzeneteihez pedig válassza a Négyzetes nyomatot.

Lássuk, hogyan készítheti el saját fényképes dekorációját.

Személyes fényképek

Új üzenet kerül a füzérre. Körülötte a párról készült személyes fotók mindennapi életükből.  A fényképeket kis masnikkal és klipekkel rögzítették a füzérhez.
A Natúr nyomatok tökéletes dekorációs elemek
Használjon Natúr nyomatokat

A Natúr nyomatokat közvetlenül a CEWE Fotóvilág szoftverrel vagy honlapunkon, online is megtervezheti. A matt dizájn különösen elegáns megjelenést kölcsönöz a nyomtatott fényképeknek – ünnepi alkalomhoz illően. Tipp: ha van egy kicsivel több ideje a felkészülésre, a kifüggesztett képekkel és motívumokkal a pár történetét is elmesélheti, megismerkedésüktől az esküvőig. Egy kis időutazással fűszerezve a nagy napot, biztosan maradandó élményt alkothat. Minél több anyagot gyűjt össze, annál érzelmesebb és szebb lesz az eredmény.

Sablonok vagy saját alkotások

Egy vendég személyes üzenetet ír egy kis kártyára. A Négyzetes nyomatok az asztalon sorakoznak. Mellettük kis csipeszek és virágdíszek is láthatók.
Tollak, Négyzetes nyomatok és kis csipeszek: minden kellék az asztalon a díszítéshez

A kívánságkártyák elkészítése gyors és egyszerű: Tervezze meg, hogy minden vendég legalább egy kívánságot elkészíthessen. A legjobb, ha kétféle Négyzetes nyomatot készítünk. Az egyik üres kártyákból álljon, amelyeket a vendégek saját üzeneteikkel vagy rövid gondolataikkal tölthetnek meg. A másikon előre megszerkesztett kívánságok legyenek. A hátlapokra kedves clipartokat tervezzen.

A kívánságokhoz a sablont innen töltheti le. A Négyzetes nyomatok mellé, vékony kötelet, néhány tollat és kis csipeszeket is érdemes beszereznie.

Szabadon alakítható kívánságfüzér

Egy vendég egy kártyára üdvözlő üzenetet ír, körülötte fényképek és már kész, füzérre csíptetett gratulációk láthatók.
Elkészült a meglepetés: a kívánságfüzéren az ifjú pár legszebb pillanatai és a násznép jókívánságai sorakoznak

A fényképes füzér kiváló alternatívája a klasszikus kívánságfának: rugalmasan bővíthető, és elegendő helyet biztosít minden vendég számára. Nem számít, hány fénykép és üzenetkártya van: a kifüggesztett Natúr és a Négyzetes nyomatok elegáns és légies megjelenést kölcsönöznek. Ez egy jó lehetőség arra is, hogy a helyszínt és a dekorációt is személyessé tegyük. Használjon apró csipeszt a képek rögzítéshez.

Hangulatos és egyedi ajándék

A kész fényképes kívánságfüzér a szeretetteljes jókívánságoknak köszönhetően nemcsak megható ajándék, de esztétikus kiegészítője is lehet az esküvői dekorációnak. Az ifjú házaspár a nagy nap végén könnyen elteheti és otthonuk ékeként újra kifüggesztheti. Ezzel a kreatív ajándékkal az esküvőn is nagy sikert arat majd és, maradandó emléket is ad.

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával

Fényképek

Legszebb fényképei mindig kéznél lehetnek

Idézze fel újra és újra legszebb emlékeit - nyomtassa ki kedvenc pillanatait vagy készíten fényképeiből fotókönyvet.

Rendeléshez