Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
cops5_CFB_Moments-1_mi.jpg

Szerkesztési tippek

Helló 2024, viszlát 2023 – Évösszefoglaló fotókönyv készítése lépésről lépésre

Készítsen évértékelő könyvet évkönyv sablonjaink segítségével.

Tizenkét hónap telt el, tele szebbnél szebb pillanatokkal, nevetéssel és családi élményekkel. Ez a tizenkét hónap azért volt olyan különleges, mert az Ön élményei töltötték meg. Szeretnénk meginvitálni egy kis visszatekintésre, zárjuk le együtt méltó módon az óévet. Adunk egy kis segítséget, hogyan készíthet különlegesen egyedi évkönyvet 2023 legkedvesebb pillanataiból.

Készítse el saját, személyre szabott évkönyvét

Hozzon létre CEWE FOTÓKÖNYVET

Szerkesztés

A CEWE FOTÓKÖNYV megtervezéséhez használja a letölthető a Fotóvilág szoftverünket, vagy az online szerkesztőt a weboldalunkon. Ha nem asztali gépen szeretne dolgozni, lehetősége van telefonon vagy táblagépen is szerkeszteni. Az ehhez szükséges CEWE Fotó Appot megtalálja az App Store-ban vagy a Play áruházban.

Töltse meg az oldalakat kedvenc pillanataival

Válassza ki a fotókönyv formátumot, a papírtípust és a borítót. Ezt követően a sablonoknál válassza ki „A mi évkönyvünk” fantázianevű sablont. Ebben a sablonban nem csak a hónapokat jelölheti meg, hanem kedves üzenetekkel, születésnapi köszöntőkkel is színesízheti fotókönyvét. Ha kiválasztotta a sablont, a következő lépés a fotók hozzáadása. Kattintson a "Fényképek” gombra, és importálja a megfelelő fényképeket az eszközéről.

Tipp: válogassa ki előzetesen az évkönyvben megjeleníteni kívánt képeit egy külön erre a célra létrehozott mappába. Így azonnal megtalálhatja a kiválasztott fotókat és még gyorsabban készítheti el egyedi CEWE FOTÓKÖNYVÉT. Ahhoz, hogy a fotókönyv minél elegánsabb legyen érdemes hónapról hónapra, évszakról évszakra rendezni a fotókat, mivel a sablon is ezt a sémát követi.

Hallott már a CEWE myPhotos-ról? A tárhely segítségével egyetlen helyre mentheti, és élheti át újra életének legszebb pillanatait, bármilyen eszközről. Regisztráljon díjmentesen, kezdje meg fotói rendszerezését az ingyenes 15 GB tárhelyen, ahol akár 5000 fotót is tárolhat.

Nincs két egyforma fotókönyv

A CEWE FOTÓKÖNYVEKET nemcsak a bennük levő megannyi történet és fotó különbözteti meg egymástól, hanem az egyedi szerkesztési lehetőségek is, amelyekkel még inkább személyre szabhatók. Az a már kiválasztott sablont tovább dekorálhatja clipartokkal, szövegekkel is. A tavasszal készült fotókhoz virágokat, az ősziekhez leveleket, a nyaralósokhoz repülőgépet adhat hozzá.

Tipp: A clipartok között tud keresni is, vagy szűkíteni azon, hogy melyeket jelenítse meg a program. Ha például tavaszi témájú clipartot keres, válassza ki a „húsvét” vagy „virágok” clipartokat. Ha az aktuális hónapot szeretné megjeleníteni az oldalon, az „évkönyv” címke alatti clipartokra kattintva megtalálja a hónapok neveit is.

A „2023-as pillanatok“ évkönyv sablon használata

Egy szürke kanapén egy CEWE FOTÓKÖNYV hever. A borítón egy család fotója látható, illetve a "Moments 2023" cím olvasható. Balra van egy asztal teamécsesekkel és egy növénnyel.

Egységes fotókönyv készítése

Miután kiválasztotta a formátumot és a megfelelő borítót a CEWE Fotóvilág szoftverben, döntse el milyen könyvsablonnal szeretne dolgozni. Példánkban a keménytáblás nagy formátumot, valamint "A mi évkönyvünk" könyvsablont használtuk. A keménytáblának köszönhetően a borítón levő írást kiemelheti.

Egy szürke kanapén egy nyitott CEWE FOTÓKÖNYV hever, benne számos fotóval egy családról és az „tavasz” szóval. Balra van egy asztal teamécsesekkel és egy növénnyel.

Haladjon az évszakokkal

A legcélszerűbb, ha az évkönyvben az évszakok szerint, sorrendben követik egymást a fotók. Alternatív megoldásként ahelyett, hogy az összes lapot fényképekkel töltené meg, színes területeket adhat hozzá az évszakokhoz. Ehhez válassza ki a monokróm téglalapot a clipartban az "Alakzatok" kategóriában, és húzza a fotókönyv kívánt helyére. Kattintson a clipartra amelynek a színét a menüben tudja megváltoztatni.

Egy szürke kanapén egy nyitott CEWE FOTÓKÖNYV hever, benne számos fotóval egy családról és az „nyár” szóval. Balra van egy asztal teamécsesekkel és egy növénnyel.

Színes témák

Ahelyett, hogy az összes oldalt fotókkal töltené ki, alternatívaként színes területeket is beilleszthet az dekorációs elemként. Ehhez válassza ki az egyszínű téglalapot a "egyéb" kategória clipartok közül, és húzza a kívánt helyre a fotókönyvben. A clipart színét a kijelző jobb oldalán, a clipart szereksztése menüben szerkesztheti. A legördülő menüre kattintva a fotókhoz passzoló színt választhat.

Egy szürke kanapén egy nyitott CEWE FOTÓKÖNYV hever, benne számos fotóval egy családról és az „ősz” szóval. Balra van egy asztal teamécsesekkel és egy növénnyel.

Összhangban a színekkel

A fotókönyv oldalpárjai különösen harmonikusan néznek ki, ha a fényképek stílusa hasonló. A beillesztett fotókra a jobb egér kattintásával egy menü nyílik meg, amelyben megtalálja a „hasonló képek keresése” funkciót. A CEWE Fotóvilág szoftver ezen funkciója képes megtalálni a leginkább összeillő fotókat. A fotók színeihez hasonló clipartokkal dekorálva a fotókönyv még egységesebb és letisztultabb lesz. Az őszi fotókhoz barna leveleket, a téliekhez arany díszeket választhat.

Egy szürke kanapén egy nyitott CEWE FOTÓKÖNYV hever, benne számos fotóval egy családról, illetve a „tél” szóval. Balra tőle egy asztal látható teamécsesekkel és egy növénnyel.

Egy új perspektíva

Használjon olyan motívumokat az évkönyvéhez, amelyek az Ön számára örömteli pillanatokat tükröznek, és vegyítse a portréfotókat a nagy látószögű fotókkal, hogy különböző perspektívákat mutasson. Ha egy oldal elrendezésén szeretne változtatni azt is megteheti a helyőrző sarkába kattintva. A nyilakkal mozgatni tudja a fotó helyét (helyőrzőt), valamint a méretén is tud változtatni.

Kényelmes és gyors megoldás bárhonnan:

Ha a szerkesztés több időt vesz igénybe, és nem szeretné egyszerre megszerkeszteni az egész évkönyvet, van lehetősége elmenteni azt a folyamat közben, majd később onnan folytatni, ahol abbahagyta. Ha szeretné bármikor plusz oldalakat is hozzáadhat a könyvéhez ezzel is bővítve annak tartalmát. Lehetősége van az online szerkesztőt is használni a weboldalunkon. Itt is el tudja menteni a fotókönyvét és akár másik eszközről folytatni a szerkesztést. Amennyiben ezt a módszert választja itt is hozzáfér minden könyvsablonhoz és cliparthoz, akárcsak a Fotóvilág rendelőszoftveren.

Egy világos ruhás nő ül egy világosszürke kanapén a laptopjával. Előtte van egy asztal növényekkel és gyertyákkal. A laptopon az online szerkesztő látható két család képével.
A weboldalon keresztül egyszerűen és kényelmesen megtervezheti évkönyvét.

Születésnapok, esküvők, keresztelők, első nap az iskolában, ballagás, évzáró, nyaralás és karácsony. Annyi csodálatos pillanat volt 2023-ban és mennyi vár még ránk 2024-ben. Szerkessze meg most tavalyi évkönyvét és kezdje el gyűjteni a fotókat a jövő évibe.

A CEWE csapata jó szórakozást kíván az évkönyv szerkesztéséhez és reméljük, hogy idén is legalább annyi szép pillanatot örökíthet meg mint 2023-ban.