Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Szoftver tippek

Rendszerezzen a CEWE myPhotos segítségével

A fényképezés nagyon szórakoztató, de a fényképek nagy archívumának átvizsgálása a megfelelő eszközök nélkül gyorsan megterhelővé válhat. Szerencsére egy olyan intelligens rendszerrel, mint a CEWE myPhotos, kevesebb időt vesz igénybe a rendszerezés, mint gondolná.

A CEWE myPhotos szolgáltatása sokkal több, mint egy egyszerű fotóalkalmazás az okostelefonjára. Ez a praktikus online tárolási platform fantasztikus módja annak, hogy összegyűjtse legjobb fényképeit és videóit a különböző készülékekről – operációs rendszertől függetlenül. Röviden, ez a legokosabb módja annak, hogy kedvenc pillanatait rendszerezve tárolja.

Az okostelefonon vagy táblagépen tárolt fényképek és videók feltölthetők a CEWE myPhotos alkalmazással, amely ingyenesen letölthető iOS vagy Android rendszerre. Ha egyéb, digitális fényképezőgépen tárolt fotókkal rendelkezik, ezeket az asztali számítógépéről is feltöltheti ugyanerre a fiókra. Ha már minden képe egy helyen van, a CEWE myPhotos segítségével biztonságosan tárolhatja őket, és bármikor, bármilyen eszközről hozzáférhet.

Miután értékes fényképeit központilag tárolja, a CEWE myPhotos segítségével többféleképpen rendszerezheti azokat. Ez különösen akkor hasznos, ha egy adott eseményen vagy utazáson készült fotóit kell rendszereznie, ahol a képek több eszközön készültek.

A CEWE myPhotos előnyei:

 • A CEWE tároló tárhelyet a CEWE Németországban működteti az európai adatvédelmi törvényeknek megfelelően, így Ön biztos lehet abban, hogy adatai biztonságban vannak
 • Használjon akár 15 GB tárhelyet ingyenesen
 • Ossza meg fényképeit másokkal egyszerűen és biztonságosan
 • Könnyedén szerkesztheti a fényképek időbélyegzőjét és földrajzi helymeghatározási adatait
 • Hirdetésmentes
 • Teljes mappák feltöltése asztali számítógépéről vagy laptopjáról
 • Intelligens rendszerező eszközök, például arcfelismerés és tárgyfelismerés segítségével csoportosíthatja a fényképeket személy, hely vagy tárgy szerint

Hogyan töltsön fel a CEWE myPhotos-ra

Képernyőkép: Fotó feltöltése a CEWE myPhotos alkalmazásba
Csoportosítsa a fényképeket Eseményekként, vagy adja őket Gyűjteményekhez.

A képek feltöltése a CEWE myPhotos rendszerbe nem is lehetne egyszerűbb. Egyszerűen jelentkezzen be fiókjába az alkalmazáson (ha kézi eszközt használ) vagy a weboldalon (ha asztali számítógépet vagy laptopot használ), és válassza a „Feltöltés” lehetőséget. A CEWE myPhotos-ra közvetlenül okostelefonja beépített fotóalkalmazásából is feltölthet, ha a megosztási lehetőségek listájából kiválasztja a CEWE myPhotos-t.

Ezután kiválaszthatja, hogy csak az idővonalára töltse fel a fényképeket vagy eseményként (pl. „Nyári vakáció 2022”) vagy gyűjteményként (pl. „Naplementék” vagy „Makrofotók”) mentse őket. Ezek a beállítások segíthetnek a rendszerezésben és abban, hogy később könnyebben megtalálja a fényképeit.

Top tipp: Megéri a fotók válogatása!

Ahelyett, hogy minden egyes fényképet feltöltene, javasoljuk, hogy csak a legjobb felvételeket válassza ki, és távolítsa el az elmosódott képeket vagy a felesleges duplikált kompozíciókat. Így a CEWE myPhotos a legjobb felvételek és a legértékesebb pillanatok galériájává válhat. Bár természetesen az összes fotójáról először biztonsági másolatot is készíthet, és később átválogathatja őket, ha szeretné.

Hogyan rendszerezze a fényképei

Pillanatkép: Fotók idővonala a CEWE myPhotosban
A CEWE myPhotos alapértelmezés szerint időrendi sorrendbe rendezi a fényképeket.

A CEWE myPhotos három lehetőséget kínál a fájlok rendezéséhez. Rendezheti őket időrendben, a fénykép készítésének dátuma és időpontja szerint. Alternatívaként rendezheti fájljait „Események”szerint – egy adott időpontban vagy helyen készült fényképek esetén, vagy „Gyűjtemények” szerint – hasonló témájú vagy egy adott témához kapcsolódó fényképek esetén.

Ha egy csomó fényképet készített egy különleges eseményen, például egy születésnapi vagy évfordulós partin, egy hétvégi kiránduláson vagy egy iskolai ballagáson, javasoljuk, hogy ezeket mindig különálló eseményként mentse el a CEWE myPhotos-ban, hogy később könnyen megtalálhassa őket. Hasonlóképpen, ha Ön lelkes fotós, akkor a legjobb felvételeit csoportosíthatja a téma vagy a stílus alapján, például „Éjszakai felvételek”, „Építészeti fotók” vagy „Portrék” gyűjteménybe. A CEWE myPhotos nagyszerű módja személyes portfóliója bemutatásának.

Találja meg a legjobb felvételeit a csillagértékelés segítségével

Pillanatkép: Egyetlen fénykép nagy nézetben a CEWE MYPHOTOS-ban
Értékelje a legjobb fényképeit öt csillaggal, hogy egy pillanat alatt áttekinthesse kedvenc képeit.

A fényképeket más módon is rendszerezheti – a csillagértékelési rendszerünk segítségével. Ez segít leegyszerűsíteni a kiválasztási folyamatot, ha a megfelelő fotót keresi egy lenyűgöző faliképhez, a következő CEWE FOTÓKÖNYV borítójához vagy a tökéletes üdvözlőkártyához, amelyet családjának vagy barátainak küldhet.

 • Emelje ki a legjobb egyéni felvételeit 5 csillagos értékeléssel
 • Adjon 4 csillagot egy kisebb adag jó fotóhoz, például a képek listájához, amelyek jól néznek ki egy Naptárban.
 • Használja a 3 csillagos értékelést, hogy szélesebb körű képgyűjteményt hozzon létre a következő CEWE FOTÓKÖNYV számára.
 • Ne feledje, hogy a csillagok nem mindig jelentenek fényképészeti minőséget. Használhatja ezt a funkciót arra is, hogy kiválassza azokat a képeket, amelyek a legboldogabb mosolyokat vagy azokat a pillanatokat örökítik meg, amelyek a leginkább megmelengetik a szívét. A kritériumokat teljes mértékben Ön dönti el.

Adja hozzá a csillagokat a fájljaihoz akár az alkalmazáson, akár a weboldalon keresztül. Ez a tökéletes módja annak, hogy újra felfedezze a fényképeit, és elképzelje, hogyan nézhetnek ki a következő CEWE FOTÓKÖNYVBEN vagy a faliképen.

Helyek, arcok és tárgyak automatikus felismerésének felfedezése

Pillanatkép: Fotók a CEWE myPhotos térképnézetben
A CEWE myPhotos automatikusan beolvassa a GPS-információkat, hogy a fényképeket a világtérképen jelenítse meg. Ha rákattint, akkor nagy méretben láthatja az adott helyről készült fotókat.

A CEWE myPhotos elemzi a fényképeit, hogy segítsen a rendezésben és a későbbi újbóli megtalálásban – ha szeretné. Ezek a funkciók az eseményekhez vagy gyűjteményekhez való kézi hozzárendelés mellett futnak. Ahhoz, hogy a CEWE myPhotos automatikusan felismerje a helyeket, arcokat és tárgyakat a fényképeken, manuálisan kell aktiválnia ezeket az opciókat, és engedélyt kell adnia a CEWE-nek erre. Miután ezt megtette, intelligens rendszerező segédeszközeinknek egy kis időre van szükségük az elemzéshez – nagy fotógyűjtemények esetén ez akár több óra is lehet. Az automatikus osztályozás teljesen más képet ad a fotókról, és mindenekelőtt a keresés segít a későbbiekben, és garantáltan megkönnyíti az egyes fotók újbóli megtalálását. Tudta? A CEWE nagyon komolyan veszi az adatvédelmet. Az Ön védelme érdekében elfogadtunk egy ügyfél okiratot, amely szabályozza a mesterséges intelligencia kezelését. További információ itt.

További tipp: Javítsa ki a rossz dátumot

Pillanatkép: Időbélyegző testreszabása a CEWE myPhotos-ban
Néhány kattintással beállíthatja a fényképeken rögzített időbélyeget.

Néha előfordul, hogy a használt fényképezőgépen rossz dátumot vagy időt állítottak be, és a képek a dátum szerinti rendezéskor rossz időrendben jelennek meg. Hasonlóképpen, az időbélyegző nélküli képek, például a beszkennelt analóg fotók sem rendeződnek helyesen.

A CEWE myPhotos lehetővé teszi, hogy ezeket az információkat másodpercek alatt kijavítsa! Ha meg szeretné változtatni ezeket az információkat egy-egy fénykép esetében, kattintson az információs szimbólumra, miközben az adott fényképet teljes képernyős módban nézi, majd kattintson a dátum melletti ceruzaszimbólumra. Ha több fénykép időbélyegét kell megváltoztatnia, válassza ki a szerkeszteni kívánt fényképeket, kattintson a jobb felső sarokban a „Továbbiak”, majd a „Fotó dátumának javítása” lehetőségre.

Hogyan mentheti projektjeit a CEWE myPhotos segítségével?

Az egyik kezében egy okostelefont tart, amelyen a CEWE Fotóvilág alkalmazáson belül a képforrások kiválasztása látható.
A tárolt fényképeket a CEWE alkalmazásban és a CEWE Rendelőszoftverben is elérheti.

Ha CEWE FOTÓKÖNYVET tervez a CEWE rendelőszofverrel, CEWE alkalmazással vagy egy CEWE Fotóterminálnál, akkor összekapcsolhatja CEWE myPhotos fiókját, és hozzáférhet a feltöltött fotóihoz. Ha nem látja a CEWE myPhotos-t a „Fotók és videók” menüpont alatt, lépjen a Beállítások menübe, és ellenőrizze, hogy a CEWE myPhotos mellett a „Fotóforrások” alatt be van-e jelölve a jelölőnégyzet. Ezután hozzáférhet a feltöltött fájljaihoz, a csillagértékeléséhez, az Eseményekhez és a Gyűjteményekhez. Fájljait még az az eszköz alapján is szűrheti, amellyel készültek. Emellett a rendelőszoftverből feltöltheti a CEWE myPhotos alkalmazásba a fotókönyv projektjeit. Ehhez válassza a „Projekt feltöltése a CEWE myPhotos-ra” opciót a „Megnyitás” menüben, amikor a szerkesztő nézetben van. Ennek több előnye is van. A projektje biztonsági mentést kap online és a helyi eszközén is, ami további biztonságot nyújt. A feltöltött CEWE FOTÓKÖNYV projektjének virtuális lapozható könyvét is megtekintheti a webböngészőben, és megoszthatja ezt a linket másokkal – ez hasznos módja annak, hogy a könyv kinyomtatása előtt másokkal is megtekinthesse a folyamatban lévő munkáját. Reméljük, hogy élvezettel tárolja legértékesebb fényképeit a CEWE myPhotos segítségével!