Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Különleges helyszíni beszámoló: Evelin és Balázs nagy napján az emlékeké volt a főszerep

A fiatalok életében fontos szerepet játszanak a közös élmények, ezért úgy döntöttek: esküvőjükön a túrázás és a fényképek kerülnek fókuszba.

Fotó és szöveg: 2Be Comm

Életük minden pillanatát megörökítik

Gimnáziumban osztálytársak voltak, hiába azonban a sok közös barát, Evelin és Balázs nem keresték egymás társaságát. 2019-ben azonban egy szempillantás alatt változott meg minden egy gimis baráti összejövetelnek köszönhetően. A fiatalok beszélgetni kezdtek, majd rájöttek: szimpatikusak egymásnak. Gyorsan szerelem lett belőle. Evelinék a közös szenvedélyekre, a túrázásra és az együtt töltött pillanatok megörökítésére is hamar rátaláltak.
– Eleinte kisebb esküvőt terveztünk, de aztán mégis igazi vidéki, nagy lagzit szerveztünk. Jól döntöttünk. A tematikánk két dologra fókuszált: a fotókra és a túrázásra.

Bemelegítés az esküvői fotózásra: a jegyesfotózást is hegyek között képzelték el

Fényképes dekorációk a nagy napon

Mivel a szerelmesek rajonganak a fényképekért, ezért abban biztosak voltak, hogy az esküvőjükön rengeteg kedves emléket szeretnének látni, hogy a nap csak róluk szóljon. Evelin elárulta, a CEWE weboldaláról is inspirálódott, a gyűrűtartójukhoz az ötletet például onnan leste el.
– A cewe.hu oldalon az Inspiráció menü alatt nagyon klassz tippeket és ötleteket találtam. Itt jött szembe a hímzőkeretes megoldás gyűrűtartónak, amibe azonnal beleszerettem, mert személyessé lehet alakítani. A megvalósítás anyukámra várt, aki az esküvői ruhámból lecsípett csipkével díszítette a keretet, amire Négyzetes nyomat formájában került rá a kedvenc jegyesfotónk és a gyűrűk – árulta el Evelin. A különleges gyűrűtartót mi is megcsodálhattunk az esküvőjükön, ahogyan Evelin egyéb ötletes megoldásait is.

A gyűrűtartóra kedvenc jegyesfotójukat tették Négyzetes nyomat formájában

Üdvözlő fotók a bejáratnál

Az ifjú feleség a Pinteresten is nézelődött, az alábbi létrás fotósarok ötletet onnan mentette le magának. A lagzi helyszínének bejáratához kerültek a szépen lefestett falétrák, melyeken közös életük egy-egy fontos állomása, pillanata látható kinyomtatott fotók formájában. Díszítésnek kamillát használt.

A fényképekkel díszített dekorlétrák a lagzi bejáratához kerültek

Art nyomatok, mint asztaljelölők

– Az asztalok jelöléséhez Art nyomatokat választottunk, melyeket mini festővászon állványokra helyeztünk el. Asztalszámok helyett túrahelyszíneken készült képekkel navigáltuk a vendégeket. Imádtuk mi is, és a násznép is, hogy még a jelölők is történeteket mesélnek. A mi asztalunk kapta a legemlékezetesebb kiránduláshelyszínt, a Mátrát, mivel ott kérte meg Balázs a kezemet.

Kézről kézre járt a CEWE FOTÓKÖNYV

Evelinék különleges meglepetéssel is készültek a vendégek számára. Az eddig együtt töltött éveket a jegyesfotózással bezárólag CEWE FOTÓKÖNYVBE örökítették meg, amit örömmel lapozott a násznép.
– Szerelmünk első fejezetét szerkesztettük a könyvbe, minden egyes állomás és élmény megjelenik a lapokon, így a vendégek bepillantást nyerhettek a közös életünkbe. Időrendben helyeztük el a képeket.
Benne van például az első wellness hétvégénk, az összeköltözés, a kutyavállalás, a családi összejövetelek, de a baráti programok is. A jegyesfotózással zártuk le ezt az időszakot. A következő CEWE projektünk az esküvői fotókönyvünk lesz, hogy hogyan lettünk család, és hogy telt a házasságunk első napja. Alig várom, hogy elkezdjük a szerkesztést!

A barátnők is örömmel lapozták fel az esküvőn a fotókönyvet

Lapozza fel Evelin és Balázs közös életének pillanatait!