Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezzen 10% kedvezményt a következő vásárlása végösszegéből!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Samsung Slider Samsung Slider

Samsung tokok

Kiváló védelem Samsung modellekhez

Teljes kínálatunk

Válassza ki készülékének típusát!

Készítse saját maga Samsung mobiltelefonja védőtartóját

Válassza ki a legszebb fotókat és készíttessen személyes védőtartót

Erős és egyedi a Samsung Galaxy telefon tokja

A CEWE Samsung mobiltelefon tokjai nemcsak a rendeltetésüknek megfelelőek, hanem nagyon tetszetős a kinézetük is. Számíthat a megbízható védelemre: az összes tartó kiváló minőségű anyagból készül, és tökéletesen illeszkedik a mobiltelefon modellhez. Azaz semmi sem csúszkál és Samsung mobiltelefonja folyamatosan kap teljes védelmet.

Mivel saját maga tervezi meg Samsung Galaxy telefonja tokját, teljesen Ön határozhatja meg a kinézetét. Válassza ki a megfelelő fotót – de tehet egyszerre több képet is a borítóra – a CEWE pedig a legjobb minőségben kinyomtatja az Ön által megálmodott dizájnt. Engedje, hogy gyermekeinek portréképe csaljon mosolyt az arcára, vagy élvezze egy méhecskéről készült, különlegesen sikeres makro felvételét.

Telefon tokok az összes jelenlegi mobiltelefon-modellhez a CEWE-től

A CEWE mobiltelefon tokjai biztonságos védelmet nyújtanak, mégis elegendő teret hagynak az okostelefonnak a lehető legnagyobb hatás eléréséhez. A legjobb példa erre a Samsung Galaxy S10. Nem akarja a szokatlan burkolati színeket és a széleken átfolyó kijelzőt tartó alá rejteni? Akkor védje sleeve tokkal Samsung Galaxy S10 készülékét, amikor az éppen nincs használatban.

Ízlésének megfelelő Samsung Galaxy tok

A Samsung Galaxy S10, S9 vagy más modell védőtartójának tervezése pillanatok alatt elkészül. Válassza ki a böngészőben, hogy milyen fajta tokot szeretne, válassza ki az elrendezést, majd adja hozzá a kívánt fotókat. A még nagyobb egyediség érdekében lehetősége van a dizájnt clipartokkal vagy saját szövegekkel kiegészíteni.

A dizájntól függetlenül minden mobiltelefon toknál garantált a legjobban illeszkedő forma. Például a Samsung Galaxy S9 esetében a védőtartón tökéletes kivágások vannak a kamera lencséihez, a vakuhoz, a csatlakozókhoz és az összes kezelőszervhez. Így az S9-cel mindig szuper lassú videófelvételeket és animált 3D-s avatarokat készíthet az arcáról.